查看: 30648|回復: 998
打印 上一主題 下一主題
收起左側

道具中心集中討論專post(請等待新post)[由WiNDS*自由之風開post]

關閉 [複製鏈接]
"提升卡"數量已更新,一小時只會有一張。
by:政
============================================================
因為有會員將已關的post用道具卡推上,已將相關主題刪掉。
by:政
============================================================
一切有關道具中心的都入來討論,請勿再開新topic,否則聊帶要大亂了。

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2885245&extra=page%3D1
進上方連結進入道具更新資訊

發現有人使用提升卡來推舊post 我覺得這根本是白痴的行為,
如果那推post的人見到這topic,我希望你能改過。

發卡機制 :
每1小時刷新一次,每次100張

WiNDS字

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
政* + 1 感謝幫忙

查看全部評分

回復

唔係好鍾意道具 等我仲以為有得改名既改名卡
回復 支持 反對

尼個已經係新topic.."
回復 支持 反對

回復 #2 我就係~~~小新 的帖子

我都想佢出改名卡.__."
1000分都制

原帖由 小慧 於 2007-4-12 14:25 發表
尼個已經係新topic.."

因為未有統一既topic
已經寫左如果版主對於我開此topic有意見既PM
回復 支持 反對

抽開獎咭
抽中張1m~n張10,1,同數張100
由14級升到23級~
1187名~~>21名:lol
回復 支持 反對

回復 #5 l369hk 的帖子

.__."可惡...點解我冇10000分
最多都係得100分3張 T^T
回復 支持 反對

原帖由 我就係~~~小新 於 2007-4-12 14:25 發表
唔係好鍾意道具 等我仲以為有得改名既改名卡

好同意 .. @v@
我覺得要好多分先買到囉 --"
回復 支持 反對

開到10000個個麻煩彈開小小
你想給別人圍嘔嗎
回復 支持 反對

原帖由 WiNDS*自由之風 於 2007-4-12 06:28 發表
.__."可惡...點解我冇10000分
最多都係得100分3張 T^T

;P 我宜家可以評分lo~~
樂古好野
回復 支持 反對

回復 #7 Alan 的帖子

到時可能比d超高分買晒之後拎出黎炒Orz"
回復 支持 反對