查看: 6570|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

求好用既cut片軟件

關閉 [複製鏈接]
40樂點
如題,
1. 要free既
2. 同埋要有得轉格式(轉完條片冇咁大果d
3. 中文既
4. 比埋link
就係咁多~如果幫到我呢40樂點就比你~

最佳答案

查看完整內容

1)兩個程式都是FREE 滿足晒你 2)格式工廠(轉檔) WINDOWS LIVE MOVIE MAKER(CUT片) 兩個程式自己都用緊,簡單易用 WINDOWS LIVE MOVIE MAKER: 點我 格式工廠 : 點我 需要點一下廣告網才可以下載,3.0.1.1免安裝版 3) 兩個SOFTWARE 都是中文 4) 已比LINK
回復

1)兩個程式都是FREE 滿足晒你
2)格式工廠(轉檔) WINDOWS LIVE MOVIE MAKER(CUT片) 兩個程式自己都用緊,簡單易用
    WINDOWS LIVE MOVIE MAKER: 點我
    格式工廠 : 點我 需要點一下廣告網才可以下載,3.0.1.1免安裝版
3) 兩個SOFTWARE 都是中文
4) 已比LINK
回復

你可以試下用power director,我都係岩岩開始玩剪片,功能唔多但係簡單易用。
下面呢條係我用佢剪ge片,可以參考下。

http://youtu.be/t4oILCXitoQ
回復

你可以試下用power director,我都係岩岩開始玩剪片,功能唔多但係簡單易用。
下面呢條係我用佢剪ge片,可 ...
l3210 發表於 7-4-2013 18:50

我要唔洗錢既..
回復

我要唔洗錢既..
1qewasdrt 發表於 7-4-2013 19:24

可以搵開心版(但不太建議
回復

可以搵開心版(但不太建議
14588563 發表於 7-4-2013 19:25

因為"支持正板"?  同埋中文喎== 比埋LINK thx>_<
回復

Windows Movie Maker
回復

格式工厂
http://www.pcfreetime.com/CN/download.html
強國出品~正版免費易用~一用就明~功能強大~絕對合你心意
回復

轉檔download網:http://www.myconverters.com/video-converter/tw/#videotoimage
至於cut片軟件我都想知用咩好...
回復

1)兩個程式都是FREE 滿足晒你
2)格式工廠(轉檔) WINDOWS LIVE MOVIE MAKER(CUT片) 兩個程式自己都用緊,簡單 ...
丫榮§ 發表於 7-4-2013 22:58

邊個好用D?
回復